Правила сайту

Будь ласка, просимо уважно ознайомитися з наведеними нижче правилами:

 

1. Ніхто з користувачів сайту kharkovgo.com не має права на образу як окремих осіб, так і груп за расовою, національною, релігійною та будь-якою іншою ознакою. Адресні образи категорично заборонені.
2. На сайті заборонено розміщення не погодженої з адміністрацією реклами комерційних продуктів та іншої рекламної продукції.
3. У разі порушення правил учасником, модератор має право забанити без пояснення причини.
4. На сайті заборонено пропаганду релігійних, філософських, ідеологічних та інших навчань, теорій, систем поглядів, а також громадських та політичних рухів.
5. При публікації матеріалів сайту kharkovgo.com кожен користувач зобов’язаний дотримуватись правил передруку.
6. Адміністрація kharkovgo.com має право на будь-які зміни та доповнення цих правил у будь-який час, без попереднього попередження учасників проекту «Харків — куди б сходити?», користувачів картки #kharkovgo. та сайту kharkovgo.com
7. При порушенні вищевказаних умов адміністрація розцінюватиме дії як порушення прав інтелектуальної власності та прав на інформацію. Адміністрація сайту залишає за собою право на захист прав у судовому порядку, передбаченому чинним законодавством України.
8. Статті з позначкою «Промо» на сайті kharkovgo.com розміщені на умовах рекламних угод та є рекламним матеріалом, адміністрація, редактор та власники сайту не несуть відповідальності за розміщений матеріал та не є авторами. Відповідальність за розміщену інформацію у статті із позначкою «Промо» несе рекламодавець.
9. * Статті з позначкою «Промо» не є авторською рецензією редакції проекту та адміністрації не несе відповідальності за наданий контент та всі наслідки його споживання.