Їжа/Кафе

Нове місце: кафе Незламні у Харкові на Олексіївці

У самому серці Олексіївки, у густонаселеному районі Харкова, відчинило свої двері нове кафе "Незламні". Це не просто заклад, це втілення стійкості та незламного духу міста та його мешканців.
25 Липня 2024 Артем Фотор

У самому серці Олексіївки, у густонаселеному районі Харкова, відчинило свої двері нове кафе “Незламні”. Це не просто заклад, це втілення стійкості та незламного духу міста та його мешканців.
.
“Незламні” – це місце, де кожен харків’янин може знайти затишок, смачну їжу та душевну атмосферу. Тут можна зібратися з друзями, провести час з родиною, відсвяткувати день народження або просто насолодитися смачним обідом на самоті.

Переступивши поріг “Незламних”, ви одразу ж поринете в затишну та душевну атмосферу. Інтер’єр кафе оформлений у сучасному стилі з гранж-мотивами.
.
Комфортні блакитні дивани, яскраві акцентні стільці та світильники створюють атмосферу тепла та затишку. Дерев’яні елементи декору та багато зелені підкреслюють єднання з природою та нагадують про стійкість та незламність українського народу.

У меню кафе ви знайдете: Апетитну піцу на будь-який смак, випечену в дров’яній печі. Ситі пасти з різними соусами та начинками. Ароматні сніданки, які зарядять вас енергією на весь день. Соковиті бургери, приготовлені з 100% яловичини. А також салати, десерти та інші смачні страви.


Зверніть увагу на “незламне-комбо-меню”. Це не просто бізнес-ланч! За всього 199 гривень ви отримуєте повноцінні ресторанні дві страви та смачний лимонад. Наприклад, спробуйте ароматний бульйон з локшиною та куркою у поєднанні з ніжною картоплею з піджаркою. Та додайте лимонад ананас-базилік

Для найменших гостей “Незламні” пропонує спеціальне дитяче меню, яке обов’язково сподобається вашим малюкам. А в спекотний день вас чудово освіжать прохолодні напої на будь-який смак: від класичних лимонадів та соків до смузі та коктейлів.

.
“Незламні” – це не лише смачне місце, але й чудова можливість відсвяткувати день народження. Для дітей пропонують спеціальні дитячі дні народження з аніматорами, іграми та частуваннями.
.

Адреса: Вулиця Мирослава Мисли 48в
Час роботи: Щодня з 11:00 до 21:00
Середній чек: 300-500 грн
Посилання: instagram.com/nezlamni_kh

Адрес:
Вулиця Мирослава Мисли 48в
Когда:
Щодня з 10:00 до 21:00
Цена:
Середній чек: 300 грн.
Скидка:
-