Їжа/Бари

Strilka — новий гастробар у центрі міста Харкова

Strilka — це затишне місце, де можна відпочити від міської метушні, насолоджуючись смачними стравами та приємною атмосферою. Бар розташований у парку з прекрасним видом на річку та має дійсно топове розташування, що робить його ідеальним як для романтичних побачень, так і для сімейних посиденьок, зустрічей з друзями чи великими компаніями. Тут можна просто релаксувати та спостерігати за заходом сонця.
26 Вересня 2024 Артем Фотор

Strilka — @strilka_gastro_bar це затишне місце, де можна відпочити від міської метушні, насолоджуючись смачними стравами та приємною атмосферою. Бар розташований у парку з прекрасним видом на річку та має дійсно топове розташування, що робить його ідеальним як для романтичних побачень, так і для сімейних посиденьок, зустрічей з друзями чи великими компаніями. Тут можна просто релаксувати та спостерігати за заходом сонця.

Меню Strilka вражає своєю різноманітністю. Суші, теплі сети, суші-бургери, пасти та салати — кожен знайде щось до смаку. Наприклад, салат з прошуто та бейбі моцарелою чи паста з лососем та червоною ікрою обов’язково вас порадують. Особливо варто спробувати рол «Філадельфія» з вугрем — поєднання смаків тут просто ідеальне. Крім того, у Strilka подають смачні десерти, серед яких вже з’явився чизкейк.

А ще тут є сніданки, які можна замовити впродовж усього дня! Влітку варто скуштувати окрошку з лососем — освіжаючий і незвичайний варіант для теплої погоди.

Щодо напоїв, вибір коктейлів вражає. Наприклад, спробуйте New York Sour або Clover Club — коктейлі тут дійсно на високому рівні. Також доступне розливне просеко, яке, як і коктейлі, можна взяти з собою. А для повного релаксу замовте кальян, який стане ідеальним завершенням вашого вечора.

Адреса: Площа Павлівська, 1а, Харків
Час роботи: Щодня: 13:00 – 22:00
Ціни: Середній чек: 400-700 грн
.
Strilka — це місце, де можна провести час із задоволенням, будь то ранкова кава із сніданком або вечірній відпочинок із друзями чи коханою людиною.

Адрес:
Площа Павлівська, 1а, Харків
Когда:
Щодня: 13:00 - 22:00
Цена:
Середній чек: 400-700 грн
Скидка:
-