Новини/Країна

Поділись тим, що на душі: МОМ запустила опитування для українців «Твої почуття теж важливі»  

У межах проєкту організація запустила опитування на тему поточних тривог і переживань українців одразу у двох форматах: онлайн та офлайн. До ініціативи офлайн долучилися колективні центри для ВПО та локальні кав’ярні в шести містах України: Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Полтаві й Тернополі.  Заклади розмістили брендовані коробки, в яких відвідувачі можуть залишити анонімні записки з переживаннями на довільну тему: сум за домом, хвилювання за майбутнє, самотність чи поганий сон. .
07 Серпня 2023 МАРІЯ СМАРАГДОВИЧ

12Тривала ситуація в країні впливає на всі аспекти нашого життя, випробовуючи чи не кожного цілим спектром негараздів: від фізичного дискомфорту, вимушеної релокації до ментальних проблем і підвищеного рівня тривожності.

Від 24 лютого 2022 року фахівці психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ)* опрацювали понад 57 тисяч звернень від осіб, які постраждали внаслідок війни, в різних регіонах України в онлайн та офлайн форматах. Наразі організація продовжує популяризувати та надавати безкоштовну допомогу на гарячій лінії психологічної підтримки в семи країнах: Україні, Польщі, Чехії, Литві, Угорщині, Словаччині та Великій Британії.

На початку липня МОМ розпочала новий етап інформаційної кампанії, спрямованої на привернення уваги українців до турботи про психічне здоров’я – «Твої почуття теж важливі».
.
У межах проєкту організація запустила опитування на тему поточних тривог і переживань українців одразу у двох форматах: онлайн та офлайн. До ініціативи офлайн долучилися колективні центри для ВПО та локальні кав’ярні в шести містах України: Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Полтаві й Тернополі.  Заклади розмістили брендовані коробки, в яких відвідувачі можуть залишити анонімні записки з переживаннями на довільну тему: сум за домом, хвилювання за майбутнє, самотність чи поганий сон.

Таке опитування можна пройти у Харкові за адресою вул. Римарська, 23А, у кав‘ярні «23А».
Долучайся до кампанії та покращуй якість психологічної підтримки від МОМ.
Пройти опитування можливо також онлайн на сайті: iom-emotionline.com.ua/poll .