Новини/Будівництво

Концерн «АВЕК та Ко» завершив розробку концепції відновлення ТЦ Барабашово

Наразі концерн «АВЕК та Ко» завершив розробку концепції відновлення ТЦ Барабашово, та оприлюднив перші світлини майбутнього проекту реконструкції. Щоправда, оприлюднив з примірниками будівель з інших країн, архітектурні ідеї яких було використано  при створенні проекту
16 Листопада 2022 Ирина Белая

Після майже повного знищення ТЦ Барабашово, що належить концерну «АВЕК та Ко», керівництво концерну почало працювати над проектом відновлення торгового центру.
.
Наразі концерн «АВЕК та Ко» завершив розробку концепції відновлення ТЦ Барабашово, та оприлюднив перші світлини майбутнього проекту реконструкції. Щоправда, оприлюднив з примірниками будівель з інших країн, архітектурні ідеї яких було використано  при створенні проекту.

Концепція відновлення передбачає новий погляд на ТЦ Барабашово: сучасне торговельне місто європейського типу з будівлями торговельного, офісного, житлового та соціально-культурного призначення.
.
Слід додати, що ця концепція була розроблена разом з представниками Харківської міської ради. Також у розробці проекту приймав участь голова Харківської міскради Ігор Терехов.