Новини/Країна

В Україні можуть заборонити усю російську музику

8 грудня петиція Сергія Градиського про заборону «споживання будь-якого контенту росіян на всх доступних стрімінгових сервісах на території України» набрала 25 тисяч голосів. Це означає, що її розгляне Володимир Зеленський.
09 Грудня 2022 Администратор

8 грудня петиція Сергія Градиського про заборону «споживання будь-якого контенту росіян на всх доступних стрімінгових сервісах на території України» набрала 25 тисяч голосів. Це означає, що її розгляне Володимир Зеленський про це повідомляє suspilne.media
.
Автор петиції наголосив, що російські артисти сплачують податки росії, і потім за ці гроші з бюджету країна-агресор провадить війну. Сергій Градиський також підрахував скільки конкретно за кожне прослуховування агресор отримує, зокрема: на YouTube — 78 грн, на Apple Music — 152 грн, а на Spotify — 37 грн.
.
До петиції також додані причини заборони російського контенту на YouTube, Apple Music, Spotify. Автор підкреслив, що цей контент не тільки спонсорує тероризм та війну, а ще й насаджує російську культуру, а «кожне прослуховування пісні російського артиста зменшує шанси українських артистів бути почутими».
.
А що ви вважаєте з цього приводу: чи підтримуєте заборону російських пісень на стрімінгових сервісах на теренах України?