Новини/Країна

«Нова пошта» виходить на ринок Європи

Українська компанії вже цілилася на європейський ринок, запустивши послугу Нова пошта Глобал, а сьогодні директор з управління репутацією Олена Плахова заявила о намірах поширитися на внутрішній ринок Польші, напочатку, а далі - на країни-сусіди України. Варто додати, що вже від кінця 2022 року в Польші відкриються філіали Нової пошти.
17 Липня 2022 Мар'яна Боса

Українська компанії вже цілилася на європейський ринок, запустивши послугу Нова пошта Глобал, а сьогодні директор з управління репутацією Олена Плахова заявила о намірах поширитися на внутрішній ринок Польші, напочатку, а далі – на країни-сусіди України. Варто додати, що вже від кінця 2022 року в Польші відкриються філіали Нової пошти.
.
Приводом до такого рішучого рішення, за словами О. Плахової,  стало, по-перше, бажання мільйонів українців, що виїхали закордон користуватися вітчизняним почтовим оператором, до якого звикли,  а по-друге, з початку спалаху повномасштаюної війни більшість компаній планують верифікуватися закордоном, аби збільшити надходження до української економіки.
.
Тому вже скоро «Доставкою майбутнього» користуватимуться європейці, а ви готуйтеся хвалитися , що «Так, це наша пошта»